Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom uti


uti ,hugger hjärtans sista
uti, finner kärleken
sin borg

uti, rör sig änglar
lätta,
runt vars sorg




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 15:35



Bookmark and Share


    lory
njutning för själen..vackert
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo