Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen, min vän


res du långt
bort med dina drömmar
som tog dig med
rid, otyglade hästar

över dina blomsterängar

över dina tavlors färgsatta vidder
tryggade, av tillitens penseldrag

min vackra vän
säg, hur det känns
att möta drömmar

utan drömfångare eller extrautgång

säg, hur känns gräset
när du barfota springer
som du bara vill

när du vet
att inget kommer skada

och hur känns andetag
när de inte längre
gör motstånd

min vackra duva
jag flyger bredvid dig nu
bakom mina stängda

vet mina drömmar
sedan länge
så kanske en dag

att vi möts
 

även där


 






Fri vers av Ex¤animo
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-20 16:02



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
underbart fin!
2012-01-28

  revolver
Jävlar, vad fint.
2012-01-23

  Fredric
fint diktat. Att vakna ur drömmar är ett stort steg att ta...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo