Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmmmm...

Leopardmönstrade kinkiga tankar
långa röda naglar
borrar sig
i dina heta ryggkotor
multipla grymma synder
bakom dina ögonlock
vill du smaka
min amaretto livliga tunga
med ditt trollspö
piska mig
till ångande hetta
mina kroppsvätskor
smakar lakrits




Fri vers av lory
Läst 288 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-24 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En evighets stund som vibrerar av NU!
2012-01-27

  bittemi VIP
Vibrerar av hetta
2012-01-25

  Militsa
Cool!
2012-01-24

  Ninananonia VIP
Hett skrivet :)
2012-01-24

  M M Mannheim VIP
Oj vilken hetta! "vill du smaka /min amaretto livliga tunga" Ja, det vill jag, vem skulle inte det!
2012-01-24

    ej medlem längre
Ångande lakrits ;-)
2012-01-24

    ej medlem längre
Vacker erotisk hetta....
2012-01-24

  fillatelli
Lakritsroten är grunden till allt gott.
Lättja, Kättja och salmiak.
2012-01-24

    ej medlem längre
Rå, aggressiv lust

Beautiful!!!!
2012-01-24

  Kalle.O
Smakfullt;)
2012-01-24

  Seglaren
Inte mycket kärlek.
Men där finns lust.
Jag väljer kärlek före åtrå.

Din vän Seglaren
2012-01-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
hettande i kubik:)
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen