Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt annat vore galenskap


om du undrar vart jag tog vägen
så förlorade jag mig mellan ord
och meningar

efter vår nattliga seans

nu undrar jag bara tyst
medan känslorna
fortsätter regna utanför




Fri vers av Ex¤animo
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-24 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo