Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom horisont

 

alla vägar leder hit
talade hans klara ögon
när vi kände
något mer

ändå lämnade han
flyktigt rummet
fyllt av avklädda känslor
sökandes efter nya svar
bortom hans uttänjda gränser

ihopkrupen under hans
växande skugga

samlade jag mig
med de isärtagna delarna
för att åter fungera,
igen

.

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 13:03



Bookmark and Share


  Gigi
Tycker mycket om denna!
Känslig och fin.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo