Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att älska sina medmänniskor....att se dom som värdefulla individer,som har fel och brister precis som JAG! att mötas på samma gatan av våra LIV!


Älskar dig

Älskar dig
som medmänniska
som min medsyser på resan
som min själsfrände i Livet
älskar dig
som den somniga grässtrå
under den frusna marken
älskar dig
för att du är lik mig
för att du är livets gåva
för att du finns på andra sidan klotet
älskar dig
för att världen behöver just dig
för att du är viktigt i livets årstider
som vivaldis alla fyra klassiska stycken
älskar dig
för att din själ lyser i natten
när vindarna härskar vilt
älskar dig
även dig som har aldrig sett
men känner din närvaro
när vi samlar alla kort på bordet
i mänsklighetens namn
älskar dig
ung, nyfödd, ensam, ledsen
glad, sorgsen, fattig, rik
liten, stor, small, sjuk
främling, granne,make,präst
för att genom dig
vackraste människa
jag kan älska mig själv!

Älskar dig!




Fri vers av lory
Läst 357 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-01-25 11:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackra ord och vackra tankar...
2012-01-27

    Bellissima
Härligt text som sprider värme och mycket hjärta.
2012-01-26

  Konstellation
vilken fantastisk fantastisk text! vilken kärlek!
2012-01-25

  Anya VIP
En varm text som utstrålar värme och kärlek.
2012-01-25

  Hanna Mari Wallin
lycklig blir man av dessa ord...
värme omtanke och kärlek...
2012-01-25

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2012-01-25

  LenaJohansson VIP
fin tanke , fint ordat
2012-01-25

  Tosca
Mycket vackra rader.
2012-01-25

  Mona Drugge
En sån innerlig vacker kärlek, att kunna älska någon så fint..
2012-01-25

  Rise Little One
vilken kärlek...
2012-01-25

    ej medlem längre
Aahh.. Triumf för kärleken, den vitomfattande
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen