Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRLEKEN TAR FRAM DET BÄSTA I OSS! släpp rädslan att inte vara bra nog ,kasta bojor av osäkerhet... Du duger precis som du är! Våga älska,våga leva...


Sanning

I din kärlek
ser jag min sanning
förevigas!
JAG är odödlig!




Fri vers av lory
Läst 294 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-26 10:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oändligheten speglar sig ...
2012-01-27

  bittemi VIP
underbara rader
2012-01-27

  Ninananonia VIP
Så härligt... du säger det..
2012-01-27

    ej medlem längre
Starkt och alldeles underbara ord.
2012-01-26

  Johan Bergstjärna
Härligt!
2012-01-26

  M M Mannheim VIP
Du blir odödlig genom att dikta här på poeter för det kommer att finnas för alltid i evigheten. Din kärlek blir evig genom alla som får känna den.
2012-01-26

  TT
...text fylld av styrka...och livsglädje...!
2012-01-26

  Hanna Mari Wallin
Finns inte mycket att tillägga här

underbart skrivet...
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen