Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelvänd verklighet

 

drömmar,
är de till för att
föra mig framåt
eller
finns de
för att endast
stilla
...

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-01 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo