Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör mig vacker för en drömprins

Min kropp behöver en hjälte
Kom
Och kyss tillbaka min styrka
Gör mig levande
Vacker
Gör mig hel

Visa mig hur kärlek ska vara
hur den inte gör ont

visa mig hur man finner sin drömprins
någon som stjäl ens andetag
och skapar het luft runtom oss

långa nätter
solnedgångar
kroppar under natthimlen
dansande steg i takt till musiken


snälla, gör mig hel
för just nu
är jag på gränsen att aldrig ta mig upp igen

har du hört ett krossat hjärta?
Om du inte….




lägg handen över på mitt hjärta
- Kan du höra hur brustet det låter?




Fri vers av M.B
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-01 23:07



Bookmark and Share


  F.
Bara så äkta.
Bara så bra.
Applåder!
2012-03-26

  Ola Rydberg
oj starkt och berörande
mycket vackert och skört slut
2012-02-06

  Fru Intighet
Mycket vackert.
Jag lovar dig att din drömprins kommer dyka upp,
och göra dig hel som aldrig förr.
Dock vet jag inte när,
men jag lovar att det kommer ske en dag.
2012-02-02

    ej medlem längre
Genuin och drabbande text. Mycket välformulerat
2012-02-02

    ej medlem längre
var min spontana tanke,
gillade beskrivningen, sättet
du skriver på är bra och genuint, därför en styrka
bland raderna.
2012-02-01

    ej medlem längre
För den riktiga prins som
en dag kommer dyka upp,
är du redan vacker för. :-)
2012-02-01

  M.A.J.R
Jadu, jag vill säga att detta är ett mästerverk äkta känslor... och att de var som en pil gick igenom mitt hjärta! vackert skrivet.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B