Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrbas

Pianot som du älskar
Ger upphov till mina rörelser
Omkring ditt liv
Snurrar likt en balettdansös
Sedan
Mina armar omkring halsen
Och du ryser tillbaka av skräck
Tiden gick för snabbt
Vi kallade det vatten
Det naturligt rena och glasklara vattnet
Det var vi, oss
Man kunde aldrig förstå vattnet
Den hade sina gömda vrår
Inte ens vetenskapsmännen kom till slutsatser av den
Ack piano, dina toner!
Berätta om oss
Tala för dem
Om vattnet där
Den högsta ton om Vrbas
Lägsta, till gränsen ohörbara tonen om Cesma
Stumma gestalter
Döva för pianot
Blinda för vattnet
Som med sina hemligheter
Förblir oförstående




Fri vers av Bozica C
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-06 15:32



Bookmark and Share


  Bozica C
:) ! Hvala!
2012-02-14

    lory
prekrasno
underbart jag ser bilderna framför mig
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bozica C
Bozica C