Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Jag är rädd för min själs talan
Den yttrar sig när jag inte håller vakt
Och krossar glas så att stormen kommer in
Det är alltid orkaner utanför mitt fönster




Fri vers av Bozica C
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-01 22:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
live wild:)
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bozica C
Bozica C