Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

polisnotiser

16.25 upplopp, stockholm

politisk agitator
uppviglar sina likasinnade
att hata och förtrycka
i frihetens namn


19.18 självmord, stockholm

en själ i disharmoni
utan immunitet mot döden
ett uppdiktat nirvana
mot nangijala från en bro


23.12 bilolycka, huddinge

ouppmärksamhet bakom ratten
ett ögonblicks sekund
två hjärtan slutar slå
i ett kaos av bucklad plåt


00.12 inbrott, ekerö

uppbrutet fönster
länsat hem i villastad
kandilaber i guld
blir tjack i sliten ven


01.23 omhändertagande, stockholm

magpumpning på maria pol
efter dans i dekadens
ångest och skakande kropp
mamma, kom hit


03.17 mord, åkersberga

flammande pistolmynning
släcker ett liv
söndertrasad aorta
gärningsman på flykt




Fri vers av Jocke E
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-06 17:26



Bookmark and Share


    lory
vad är det som händer i samhället....jättebra beskrivning av vardagstragiken där männsiskan är loser....
kram
2012-02-09

  Roger L Svensson
Hårdkokt realism med ett poetiskt stänk av Astrid Lindgren.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jocke E