Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet hur det känns, va?

du vet hur det känns, va?

när du äter
utan att känna smak
när du sover
även när du är vaken

när våren blommar
medans du vandrar
i ett höstmörker

när din kropp täcks
av solens lena strålar
men du fryser

när vinet i ditt glas
endast är en flykt
helt utan smak

när det vackra
blir fult
när det fula
känns tröstrikt
när smärtan är
din bästa vän
när ångest plötsligt
invaderar din hjärna


när en timme
blir en dag
och en dag
blir en vecka

du vet hur det känns, va?

men jag lovar
snart
kommer
även vi
kunna
känna vårens
vackra färger






Fri vers av Jocke E
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 13:20



Bookmark and Share


    lory
härliga kontarster i dina rader...som lyser optimism..vackert..igenkännande...
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jocke E