Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla pojken inom mig


någonstans
djupt inom mig
bor en väldigt
liten pojke
jag är vuxen nu
har egna barn
ansvar
räkningar och måsten

men den lilla pojken
finns kvar
ibland leker han
kurragömma
och är borta
flera veckor
eller månader
i sträck

men så plötsligt
dyker han upp
och är glad
eller rädd
eller ledsen
och saknar
sin döda mamma

jag tycker om
den lilla pojken
han är så
oförstörd
naiv
liten
och nyfiken

jag trivs med
den lilla pojken

han är jag
för väldigt
länge sen




Fri vers av Jocke E
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 02:30



Bookmark and Share


    lory
en hälsning från en liten flicka som bor i mig .....ler
underbart..att barnet i oss aldrig dör...så ska det vara
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jocke E