Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr och fru Augustusson...eller Lennart och Lena





De kommer ut från IKEA
kassarna fulla med nya saker

mannen går först
har bråttom bort
till bilen

han bär en äkta gummimatta under armen
som hon vill ha i förstugan
och torka fötterna på
egentligen menar hon skorna

hon släntrar efter
med ansiktet i marken
som han
i himlen

mobilen hennes ringer
ofta

luften är grå
ungarna utflugna

nu till bolaget

de har varsin dator




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-11 14:35



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
det gäller att göra något mer av det liv vi har tänker jag när jag läser dina ord..
2012-02-12

  Per Teofilusson
jag ville inte bli vuxen som tonåring. Det var det här jag såg för mig. Detta slipper jag!
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP