Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer aldrig att förstå mig



först måste jag förneka dig

sen kommer värmen

det är en lång historia




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-16 08:14



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
nu har jag läst den här många gånger, varje gång tänker jag mig en ny betydelse. jag förnekar den förra tanken, bildar en ny bättre, förstår fortfarande inget. men långt om länge känns det varmare.
2012-02-19

    Livsrymling
Tankvärd. För att uttrycka sig en smula sparmskat.
2012-02-19

  Anna*
Vi är som vi är allihop och lyckligtvis förändras vi om än långsamt till att bli mer och mer av de vi är ämnade att vara.
2012-02-19

  Pirjo VIP
den sanne tvärtomspråkaren...
så nyttigt så !
2012-02-16

  Börje Larsson
ibland gör det nödvändiga ont.....
2012-02-16

  Lili Samuelsson VIP
inte lätt att förstå sig på andra.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP