Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåa

Vad är det i allt
det blåa som jag älskar
som letar fram
spröda istappstoner
Vemodshopp och piruetter
Sjunger turkosa sånger
medan dagen gryr




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-27 17:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja vad är det ?
2012-03-10

  anits VIP
Vackert målar du det blåa
2012-02-28

    ej medlem längre
Dina färger målar känslor...
2012-02-27

    lory
evighet kanske ..kram
2012-02-27

  desert star
som en dans
2012-02-27

  Birgitta Jacobsson
Blå toner (blues) har jag hört, men turkosa?? Har lite svårt att hitta den melodin, men den finns säkert! Älskar också blått!
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP