Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar av papier-maché

Jag låter mina heta kinder möta kall betong,
och bor ett tag i sprickorna
i huden som du bär.

Så fäst nu dina tänder i min tunga,
och låt din mun kollapsa in i min.
Låt oss kyssa,
kyssa dessa ömma läppar av papier-maché.

Intimt förbundna ådror pulserar tätt intill.
Varandra.
Det är allt vi är.




Fri vers (Fri form) av Elaine Hildenborg
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-28 09:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra på udda vis
2012-09-11

  Suzy med punkterna
En text som är i toppklass!
Sparar!
2012-05-13

    ej medlem längre
Mycket bra,du imponerar.
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine Hildenborg
Elaine Hildenborg