Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ansiktes värme




jag måste
verkligen STUDERA
din bild

fast jag har
fotografiskt minne
för ansikten

det utstrålar
ultra

det ingjuter
infra

låter
inte blicken rubbas

har du lossnat
från solen ?




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-29 13:49



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
vilken härlig dikt, jag tycker som Minkki, sista raden är kalas!
2012-02-29

  Ritva
Yes..men bara hemligt!! ;-))
*skoj`*
Bra innehålll
2012-02-29

  Minkki VIP
vilken underbar text! och skön avslutning:
"har du lossnat
från solen?"
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP