Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkemi

Modern alkemi:

Ta ett vanligt liv

ditt eget, till exempel

 

Och gör guld av det!

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-29 19:20



Bookmark and Share


  thyra
Detta är en alkemi som jag tar till mig! Härligt påkommet! :)
2012-02-29

    Madeleine Ågren (Maduska)
Vem kan låta bli att le, efter att ha läst den här? Värmande, välformulerat!
2012-02-29

  anits VIP
Mycket kloka ord
2012-02-29

  Minkki VIP
du snilleblixtrar - applåd!
2012-02-29

  bittemi VIP
Jaa!
2012-02-29

    ej medlem längre
Denna alkemi tilltalar mig!
2012-02-29

  Regn & Grus
en alkemi jag tycker om..
väl format i få ord.
2012-02-29

  Gunnar Ideström
Var det inte det August Strindberg försökte med, men gick över till fotografering istället... ;-)
2012-02-29

  Eva Langrath VIP
Kloka ord
2012-02-29

  Bibbi VIP
Visa ord.
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)