Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller hårt

Jag håller hårt nu.
Kanske för hårt
jag är så rädd att det ska märkas.
Tänk om du vänder dig om och är borta
bara för att jag blinkade för långsamt
eller släppte en nanosekund för länge.

Ditt ansikte vill jag spika upp i en vacker ram på insidan av mina ögonlock
Din värme vill jag fånga i en filt
Dina andetag vill jag samla i en burk
     
     så att jag aldrig behöver sova ensam.




Fri vers av Elin Öholm
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-07 17:38



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Kreativt - och vackert!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin Öholm
Elin Öholm