Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mina rum

Nu,
här,
finns inget annat än
du
jag.


En bit ifrån
men ändå precis intill.
För det finns inget
som kallas "mellanrum".

Mellan mina rum finns inga utrymmen,
vi kommer närmare hela tiden,
för att vi vill
och kan.




Fri vers av Elin Öholm
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-07 20:35



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Välbalanserad inledning som ger närvaro och förtätning.
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin Öholm
Elin Öholm