Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ge dig allt

Jag
vill
ge
dig
allt.
Hela jävla världen.

Solen
Månen
Alla miljarder stjärnor
och allt annat som man kan läsa om i löjligt romantiskt tjafs.

Men jag kan inte.
Det går inte.
Jag når inte.

Så jag ger dig något annat,
något mindre.
Obetydligt för andra
men livsviktigt för mig.

Stort som en knytnäve,
rött och
bultande
ligger det i mitt bröst.
Jag gör dig till vårdnadshavare.

Ta hand om det.




Fri vers av Elin Öholm
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-11 22:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Öholm
Elin Öholm