Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

Handen har stelnat,
pennan har torkat.
Orden har tagit slut.

De fastnade i handleden,
som krampaktigt låste sig
i närheten av kreativa tankar.

Frustrationen
över ord och formuleringar
som vägrar
vägrar
fastna på papper.

En vilja som stockas i halsen
och aldrig kommer lägre än dit.
En kreativitet som ligger med ångestplågor
längst bak i nacken:

JagvillinteJagvillinteJagvillinte.

Bara vägrar
vägrar
fastna på papper.




Fri vers av Elin Öholm
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-13 22:33



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Kreativt trots diagnosen :)
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin Öholm
Elin Öholm