Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat- där det borde vara kärleksglöd


Hjärtat
fullt av ärr

svart av sot
efter branden
jag släckte
efter dig

Efter dig -
jag smakar på orden

Efter dig
finns
olust
över doften

Den kalla brandröken,
Det svarta sotet


Där det borde
varit floder
av rosor
och
het kärleksglöd




Fri vers av helenita VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-19 18:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, tänk vilken underbar värld vi skulle ha om flera valde kärlekens väg.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP