Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångest kan inte vägas



Ångesten kan inte
vägas

Tyngre än
havets
sand

Än
himlakropparna

Vattnet har blivit hårt,
Kallt,
Frusit till
is

Kanske det aldrig mer
vill smälta

Oavsett om vattnet gett upp och fortsätter vara hårt
Och kallt
Obarmhärtigt

kan jag gråta endast när det regnar

Då vänder jag mitt ansikte uppåt,
Låter tårarna smälta samman
med
regndropparna




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-14 16:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Talande och jag känner igen känslan
2024-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Ångest kommer väl av tyskans "angst", som betyder rädsla.
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP