Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålar mot naken hud

Solens starka sken,
blottar
mjölkig fönsterruta

det gör ont

Solen, den livgivande,
som jag älskar,
blir en
stressande
påminnelse

oförmögenhet

Jag vill njuta
tillåta mig
värme,

leenden som läker
händer
som
smeker
Läppar som leker

Solstrålar
mot naken hud
-vilar i nuet




Fri vers av helenita VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-20 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP