Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en liten stund

En kort stund bara,

lutar mitt huvud
på din arm

Men, jag får inte
känna nåt

Det här är
bara praktiskt

Du ligger här
på min soffa

Fastän du inte alls
borde
vara här

Men,
det var mörkt och kallt ute
och sent hade det blivit

Du har glömt
vad jag sa

Men, okej då
Nån timme.

men kom ihåg
spelreglerna,
inte komma nära mig

en kort stund
vilar jag på din arm

Jag känner en värme
som jag försökt hålla borta
alltför länge

alldeles för länge

Men du,
lova att du håller
dig borta
från mig

Långt borta

För din närhet
klarar jag inte




Fri vers av helenita VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-20 14:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Komplicerat.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP