Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan-tvekan

Vårens smärta
i ensligt hjärta

är det början
inte sakna
eller början
liv?

Rädd

Vad håller du på med
undrar hon igen?

och sänker blicken
För tanken i hennes hjärta
gör att hon rodnar
av hur
hennes kropp blir het och
pulserar av längtan
efter hud som nyss var nära

Kan den aldrig lämna henne ifred
med sin rädsla
med sin ovilja,

vilja

med skörheten
i enslighet




Fri vers av helenita VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-22 13:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bgrundar detta jag så väl känner igen.
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP