Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud i natten






långsamheten
du lärt mig
tycka om
gör att jag hinner ifatt
vad jag egentligen vill

och jag vill
fortsätta vara långsam
snart
på mitt sätt

sätt dig på klippan vid havet
blunda
lyssna på natten
vattnet krusar sig
det är hud

den rör sig

jag har trott jag varit galen

nu känner jag det

äntligen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-23 17:28



Bookmark and Share


  Gawain
Skönt, behagligt, snyggt. Målande!
2012-03-23

  Pirjo VIP
mm...vackert..stark känsla
2012-03-23

  Lili Samuelsson VIP
gillar det här
det kom tätt inpå
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP