Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outplånlig




det finns
en annan
sanning

som överlevde
den
alla ville ha

lusten
är
formbar

allt
efter
som







Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2012-03-28 17:52



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
strålande enkelt klurigt....sant
2012-03-28

  Sonja Sidorow Lapington
strålande enkelt klurigt....sant
2012-03-28

  smultronbergen VIP
Om lusten är formbar och den formats till riktig
lust är frågan om man inte vill ha det man har,
oavsett om trägen vinner, / tankeväckande liten sak, Smultronberget
2012-03-28

  smultronbergen VIP
Därför att människan flyr sin största
rädsla : sig själv
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP