Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hård kall värld


Jag föredrar de mjuka vokalerna


FoM, MSB
HKH PCB DDT PPM
MBL FFV SVT

men

jag föredrar
de mjuka
vokalerna




Fri vers av helenita VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-30 13:13



Bookmark and Share


    lory
jag med..tänkvärt text
2012-04-15

    ej medlem längre
de, får man försöka sjunga!
tänkvärd text
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP