Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som...

Som en sträng
på en bortglömd gitarr
Som plötsligt får spela
och upptäcker en ljuvlig melodi
Som inte vill tystna
utan bara fortsätter och fortsätter...
Som om som alltid väntat
bara bidat sin tid




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-01 10:39



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det var en vacker bild. Tycker om!
2012-04-02

  Teresia Ridell
Mycket fint ! Härlig känsla !
2012-04-02

  Rosen VIP
drömmen får plötsligt liv
skön text!
2012-04-02

  anits VIP
En underbar tanke
2012-04-02

  Ninananonia VIP
:) kanske den har...bidat sin tid ... fint skrivet..
2012-04-01

    ej medlem längre
Som-liga skriver underbara tankar....
2012-04-01

  LenaJohansson VIP
fin tanke
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP