Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet hur det känns

Nuet.
tiden är ett
ekorrhjul
Vi är jagade
in i en
återvändsgränd

Finns ingen möjlighet
att fly undan

Reträtt?
Det är bara nåt du inbillar dig

Men, du
Jag vet hur det känns,
när vägarna till tryggheten
blockerats.

Förkolnade rester
av ditt liv
Serveras ner i halsen

Tårar som
regnkaos rinner
ner för frusen kind

Där finns ingen ro

Men ovanför dig
ser du himlen,
stjärnorna och månen
Där de alltid funnits.
Trygghet,

Lycka

Barnets klara ögon,
ser evigheten.
Självklarheten

Sand under nakna fötter
Ingen ondska
Det finns inga moln
Oskuldsfull

Naken ler jag mot dig








Fri vers av helenita VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-05 17:37



Bookmark and Share


  Änglaögon
Väldigt vacker, förtröstansfull...
2012-04-05

    ej medlem längre
fint!
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP