Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ekorrhjul. Ångestfylld resa, livet


Ändlös labyrint, du minns inte leendet

Hjulet snurrar hastigt
Resan är påbörjad
Du vill hoppa av- men kan inte...
En tunnel utan slut,
det finns endast betong runt dig
och du ser inget ljus
ingen ljusning
väggar runt dig
Ingen dörr att fly genom
Inget fönster att krossa

En ändlös labyrint
Tiden går
Morgon igen...
Ännu en dag som gryr
Kväll som kommer- mörker
I natten
Morgon ännu en dag

Resan utan mål
Jorden snurrar i kyligt universum
Och struntar fullständigt i
Ångestfyllda resenärer

Minnen bryts ner av verklighet

Kan ändå känna doften av
en soldränkt gränd
Fylld av rosor

Längtar dit

Syrendoft och hägg

Hjulet
runt, runt...

Men du vill dit igen!

Ut ur mörkret, ut ur tunneln

Vänner flimrar förbi
Färger blandas med tårar
Allt löses upp
Ingen chans att nå

En resa utan slut

Ord som fastnat i ditt hjärta
Kan du inte längre hitta
Var finns dom nu?

Endast ekot
av din smärta viskas

Sköljs bort av dina tårar

Bilder du försöker se
Har suddats ut

Din längtan igen och igen...

Alla människor, alla platser
vet du inte längre om

Du minns inte längre leendet

Hjulet snurrar vidare
Runt, runt

ingen chans att hoppa av
Att nå fram

Komma ut ur
tunneln




Fri vers av helenita VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-06 14:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP