Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålar öppnar

Solens strålar

öppnar vide


Drar upp täcket




Fri vers av helenita VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-07 13:53



Bookmark and Share


  in effigie VIP
sa hudnara vackert....
2012-04-09

  Bibbi VIP
Så fin.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP