Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart...

Snart ska jag åter möta
de blåaste ögon jag sett
De får mig att
skratta och le
Livet är underbart




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-12 07:46



Bookmark and Share


    glasa VIP
ljus sprider

"de blåaste ögon jag sett"

känns så gladigt
2012-04-14

  Ninananonia VIP
:) underbart då :)
2012-04-13

    ej medlem längre
Fint !!!
2012-04-13

    ej medlem längre
Smittande glädjebubblor....
2012-04-12

  La Magnólia VIP
Dina ord porlar av vacker lycka ...
2012-04-12

  Elisabeth H
Sprudlande, porlande, vackert!
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP