Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i din kärlek

Du skulle le,
åt mina galna tankar
om kärlek

Jag går naken
och regnet sköljer över mig
Ett villebråd
i natten
Ingen tröst att få

Det är du och jag

Älskar
Älskar inte?

Men bara för att jag inget sagt
om kärlek
Så ökar trycket från
havsvågorna

sköljer bort tvivlet

Och jag hör havets
tröstande
dån

Promenerar lugnt in
i
din famn





Fri vers av helenita VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-12 10:24



Bookmark and Share


  Änglaögon
Skapar en känsla av trygghet trots en skymt av tvivel...
2012-04-12

    ej medlem längre
sensuell, skön..
2012-04-12

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP