Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leila K och Barnängens





jag crawlar
ålar
krälar
långsamt
in i dig

jag har känt din satans jävla doft
på 100 nautiska

en blandning
av Leila K och Barnängens

när tvålen din löddrar sig
blir det du väntat på
electric

under tiden
jag löser upp vår längtan
löser du korsord
med suddgummisidan

skriver
"han är inte klok"

men det passar inte in
nånstans




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-13 19:00



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
oskå njag har skirvit om Leila K. Dock i prosa. Håller annars med Lili.
2012-04-13

  Lili Samuelsson VIP
du är bra
skriver så jäkla avslappnat och rakt på
som om det är det naturligaste som finns
snyggt
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP