Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten och eld






jag vet
jag vet
nåt förfärligt

ingen brinner
utan att brinna upp

ingen öppnar sin mun
i elden
utan att sveda sig svårt
inte ens för att säga

jag älskar dig

ett steg åt sidan
för att överleva
kan
kännas värre

kan man omge sig med vatten
dag och natt
utan att kallas
drunknad

"som sönder och utspridda
i våra molekylära
beståndsdelar
hade vi samtidigt
brunnit samman
till en ny människoras
där allt annat än åtrå
var meningslös tomhet"





Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-14 13:24



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
en mycket vacker och nära dikt, den berör!
tack.
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP