Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå Breiviks gråt




Jag vill inte titta på ABB:s
"reklamfilm".

Men jag såg hur han grät
då han själv såg den
i rätten i går.

Det var äkta gråt.

Han fick kontakt med nåt.

Orsaken
till hur han blev
den han blivit ?

Misshandlad
Förstörd
Bestulen
Dödad

Våldtäkten av hans barndom.

Stenansiktet..."det var DOM" som gjorde det".

De skyldigaste går alltid fria.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-17 09:44



Bookmark and Share


  cilax VIP
håller med föreg. talare. Och ger kudos till Gunnar
2012-04-17

    glasa VIP
.

"Orsaken/orsakerna
till hur, vi, blivit
det, vi, blivit ?

Misshandlade
Förstörda
Bestulna
Dödade"

.

dikten ger mig detta perspektivet
starkt självständigt och modigt skrivet
kräver mitt egna civilkurage för att
våga kommentera
i en så känslig och
drabbande fråga
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP