Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hållas ihop när man faller itu




trasiga trilskandes
drömmar förbannas
ilande ilska
komprimeras till förtärande gråt

i havssol
och löddrig tång
glimmar
ditt leende

in slår
en våg
rock
and roll

måsen
skrattar
skiter
i mitt öga

men
jag
har
två






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-17 11:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag läser i vanliga fall inte 'dikter' där orden förekommer ett och ett som smultron uppträdda på strå, men gjorde här ett undantag, jag såväl läste som kommenterade, mot min astralkropps vilda protester
2012-04-17

  M.A.J.R
Morgonens bästa dikt enligt mig
bra skrivet Gunnar
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP