Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar..

Hittar då och då
små budskap från dig
Allt för jag inte ska glömma
hur jag nu skulle kunna det?
En trygg jordnära rot gav du mig
därför kan jag trots saknad blomma




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-20 16:50



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint! :))
2012-04-20

    ej medlem längre
Vilka underbara ord.
2012-04-20

  Rise Little One
så söta tankar...
2012-04-20

  La Magnólia VIP
Vackra tankar ...
2012-04-20

  anits VIP
Berörande
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP