Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker du nånsin oss?

Jag undrar om
du kommer ihåg
oss?

Letar du nånsin
efter
vi?
...

Men vad har jag att komma med när

endast tomhet finns kvar i
mitt hjärta.

En längtan har jag
att få veta,

Söker du nångång
mina läppar
om än bara
i dina drömmar?

Kanske min hud,
som jag
söker
din?

Snälla,
säg mig







Fri vers av helenita VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-21 14:00



Bookmark and Share


  AnnaBegins
Vad fin! Härligt stark i det sorgliga.
2012-08-22

    ej medlem längre
Längtan ochvemod i vacker text.
2012-04-21

    ej medlem längre
letandets vemod. hittar..
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP