Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen faller

Morgonen faller sakta
blekvit sol söker
Sirliga strålar genom
nakna stammar
Viktlös dimma dansar
ljudlöst över isig sjön




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-25 17:04



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Sköna bilder...
2012-04-27

  anits VIP
Vackert poetat
2012-04-26

  Ninananonia VIP
:)
2012-04-26

  Linda CH VIP
Vilken sällsamt vacker känsla och bild du skapar med dina ord!
2012-04-26

    Bodil Sandberg
En underbar dikt i skimrande känsla tycker om den
enormt mycket..bokmärker..tack!
2012-04-26

  LenaJohansson VIP
vacker poesi
2012-04-25

    ej medlem längre
Poesi!
2012-04-25

  Hanna Mari Wallin
dina ord dansar....

applåd....
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP