Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår godhet





har du också känt
så där nån gång
att om vi
du och jag
skulle göra sockervadd
tillsammans
skulle våldet få nog




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 23:43



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
karkkilääkettä !
2012-05-01

  Gawain
Klibb,,
på gott och ont. Sött men för yvigt för i längden vara gott.
2012-04-30

  Lili Samuelsson VIP
sockervadd är frälsningen.
tycker om dubbeltydligheten i titeln
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP