Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken bil

Bilen ska aldrig komma
Bilen vill aldrig komma

Du och jag ska inte brytas av igen som en kvist
som inte var starkast av alla andra

Vi är inte två pusselbitar som letar efter varann i en förlorad värld
Den uttjatade meningen två pusselbitar är inte vi.

Du fattas mig än

Hur kan Emma och Lukas och Arvid och Josefine och alla andra fortsätta sin resa medan du står still.

Ska dina tankar gräva ner sig utan att spinnas vidare av nya och vackra vårblommor.

Din hjärna kräver beröring och stimulans.

Låt mig hjälpa dig.

Bilen existerar inte.




Fri vers (Fri form) av VeraIngrid
Läst 664 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2012-05-03 20:20



Bookmark and Share


  Chris
så vackert
2012-05-06

  Ulf Popeno
Japp. Riktigt dikt.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

VeraIngrid
VeraIngrid