Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndig eufori







svagt rum i dunkel
svalt
en osäker plats de valt

snart har de glömt
gjort om den osäkra svalkan
till namnlös hetta

ljuset
det vita och det svarta
rullar fram
i vågor

vågade

de är två

från taket
påminner de
om en ormgrop

vad är ben...vad är arm
vem är vem

de lämnar rummet
bakvägen...ler
mot varandra

har skrivit upp adressen
i sina underliv

deras nakna fötter luktar
eufori

lämnar inga spår

inte där




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-24 10:13



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
du kan du
2012-05-25

  Gunnar Hilén VIP
Oj va roligt att höra ! Tack !
2012-05-24

    ej medlem längre
gott att läsa
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP