Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskliga leksaker

Materiell människa
älskar ting
kärlek objektiviseras

Miljoner står i kö
produktionen formar
i samma mall
miljarder står på pall

Mänskligheten svärtas
ridån går ner

Mänskliga leksaker
faller som käglor
fabricerade spektakel








Fri vers av Militsa
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-27 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt om ett människovärde i kris...
2012-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Ett skräckscenario som tyvärr blivit verklighet.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa