Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att finna livet på nytt


Upptäcka ljuvligheten


Den största sorgen
aldrig möta sig själv

Söka efter sig själv
utanför sig själv
vilsenhet
oförstådd sorg

Letandet genom den andre
reflektioner lämnar
skärvor av lidande

Drunkna i det djupaste av den andre
bli kvar i lidandets hav

Komma till insikt
finna sig själv
genom den andre
som gåvan har
se och älska sig själv

Att komma hem
finna sig själv
öppnar porten till livet
så mycket större
än världen utanför




Fri vers av Militsa
Läst 384 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-21 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Militsa
Militsa